طبق یک تحقیق جدید، توقف حرکت پروتئین مسئول انتقال چربی هایی نظیر کلسترول به اطراف بدن می تواند به افزایش طول عمر کمک کند.
محققان دانشگاه براون ایالت رودایلند آمریکا در پژوهش های اخیر خود دریافتند که با توقف ی تولید لیپوپروتئین موسوم به «ویتلوژنین» (VIT) در کرم ها، طول عمر آنها تا ۴۰ درصد افزایش یافت.
در موش ها، انسان و سایر پستانداران هم پرتئینی مشابه با پروتئین مذکور موسوم به «آپولیپوپروتئین (apoB) تولید می شود و در شیوه های درمانی در جهت پیشگیری بیماری های قلبی عروقی سعی می شود میزان تولید این پروتئین کاهش داده شود.
طبق این تحقیق جدید، این پروتئین دارای مزایای دیگری هم هست. داده های به دست آمده از کرم ها نشان می دهد که روند تکاملی apoB مانع از عمر طولانی می شود.
«لوئیز لاپیر»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: «این پروتئین، عامل تعیین کننده اتفاقات روی داده در چربی درون سلول های روده ایی است. در صورتیکه بتوان تولید این لیپوپروتئین را کاهش داد این فرصت ایجاد می شود که چربی به شیوه های گوناگونی مورد استفاده واقع شود.»
چربی کمتر؛ عمر بیشتر
آخرین مطالب
- ■«لورانتوس»؛ کابوس شوم بلوط در گیلانغرب
- ■مشکلات بیمارستان الزهرا گیلانغرب معاونین دانشگاه علوم پزشکی را به این شهر کشاند
- ■پیگیری احداث واحد بازیافت زباله در شهرستان گیلانغرب
- ■فرماندارگیلانغرب یک ماه برای تفکیک و واگذاری “زمینهای مسکن ملی” فرصت داد
- ■منشاء حجاب وعفاف درواقع فرهنگ ایثار و شهادت است
- ■جشنواره غذای سالم در دبستان شهید کلانتری سرمست برگزار شد
- ■کشتی گیر خردسال گیلانغر ب در راه تیم ملی
- ■همایش قرار گاه محرومیت زدایی در گیلانغرب برگزار شد
- ■امام جمعه گیلانغرب در پیامی سالروز تاسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت
- ■بازدید امام جمعه و فرماندار گیلانغرب از بیمارستان الزهرا .س.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد