سرویس: تازه های خبرکد خبر: 15956|09:48 - 1392/04/22
نسخه چاپی

یک پزشک: وعده غذایی سحر باید ویژگی وعده ناهار را داشته باشد

یک پزشک: وعده غذایی سحر باید ویژگی وعده ناهار را داشته باشد

رییس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین گفت: وعده غذایی سحر در ماه مبارک رمضان باید ویژگی یک وعده ناهار را برای روزه داران داشته و در عین حال باید به گونه ای باشد که احساس تشنگی را به حداقل برساند.

دکتر ˈهدایت اله نوریˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در وعده غذایی سحری باید از غذاهایی که آب جذب می کنند و باعث ایجاد تشنگی در طول روز می شود بخصوص ماکارونی، ته دیگ و آش رشته استفاده نکنیم. وی با تاکید بر استفاده از سالاد و هندوانه در وعده سحری، گفت: مصرف این مواد غذایی تا حدود زیادی مانع تشنگی می شود بنابراین می توان مصرف میوه های آب داری چون انگور را نیز در برنامه غذایی گنجاند. دکتر نوری اظهار کرد: غذاهایی که از روغن زیادی تشکیل شده و نیز انواع سرخ کردنی ها، غذاهای نفاخ، ادویه جات، نمک سود شده و کنسروجات نیز در وعده سحر بهتر است استفاده نشود. وی اضافه کرد: در هنگام سحر افراد روزه دار سعی کنند چای مصرف نکرده و بجای آن از نوشیدنی های گیاهی با غلظت کم شکر یا میوه های آب دار استفاده کنند. وی در خصوص وعده افطار نیز به روزه داران توصیه کرد: بدلیل اینکه معده چند ساعت خالی بوده بهتر است با مایعاتی که تقریبا دمای آنها با درجه حرارت بدن یکی است فطار کرد ضمن اینکه آب جوش یا چای کمرنگ یا سوپ هایی که زیاد غلیظ نباشند نیز برای این منظور مناسب است. دکتر نوری گفت: همچنین مصرف قند یا خرما که بطور سریع جذب بدن می شود بهتر است در ابتدای افطار با آب جوش یا چای خورده شوند تا قند خون را کمی افزایش دهد. وی افزود: در وعده افطاری بهتر است ابتدا غذاهای سبک تر استفاده شود بعد بتدریج غذاهایی مانند سوپ و آش رقیق و یا شامی و کوکو با ادویه و نمک خیلی کم، فرنی (یک کاسه کوچک) با شیر برنج مصرف کنید

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد