کد خبر: 103085|12:05 - 1395/03/04
نسخه چاپی

حضور احمدی نژاد در اجلاس خبرگان پنجم

 

 
 
 
در مراسم آغاز اجلاس خبرگان تعدادی از مقامات لشگری و کشوری و سفرای کشورهای خارجی حضور دارند . آقای روحانی رییس جمهور نیز وارد محل اجلاس شد. اقای احمدی نژاد رییس جمهور سابق، قالیباف شهردار تهران و برخی وزرا نیز حضور دارد.
 
 
 
خبرگزاری صدا و سیما:  در نوبت اول افتتاحیه، پیام مقام معظم رهبری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت پنجمین دوره خبرگان قرائت می‌شود.

جلسه امروز با مدیریت هیات رئیسه سنی شامل آیات سید ابوالفضل میرمحمدی به عنوان رئیس، ابراهیم حاج ‌امینی به عنوان نایب رئیس و حجج الاسلام  روح‌الله صدر الساداتی و احمد پروایی به عنوان منشیان جلسه برگزار می شود.

در مراسم آغاز اجلاس خبرگان تعدادی از مقامات لشگری و کشوری و سفرای کشورهای خارجی حضور دارند . آقای روحانی رییس جمهور نیز وارد محل اجلاس شد. اقای احمدی نژاد رییس جمهور سابق، قالیباف شهردار تهران و برخی وزرا نیز حضور دارد.

محسنی اژه ای، محمدباقر قالیباف، علی اکبر صالحی، مصطفی پورمحمدی و حسینعلی امیری از مهمانان افتتاحیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری هستند.

بر اساس قانون در ابتدای این اجلاس هیأت رئیسه سنی شامل دو نفر از مسن‌ترین و دو نفر از جوان‌ترین اعضای خبرگان در جایگاه مستقر شدند و اداره اجلاس را به عهده دارند.

آیت‌الله میرمحمدی به عنوان رئیس، آیت‌الله امینی به عنوان نائب رئیس، سیدصدر السادات حسینی و پروانی نیز به عنوان منشی، اداره افتتاحیه مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم را بر عهده خواهند داشت.

در میان راه یافتگان به پنجمین دوره مجلس خبرگان، آیت‌‌الله سید ابوالفضل میرمحمدی که از حوزه انتخابیه تهران به این مجلس راه‌یافته متولد سال 1302 هجری شمسی است و اکنون در سن 93 سالگی به عنوان مسن‌ترین نماینده و سید‌صدرالسادات حسینی 33 ساله از حوزه انتخابیه هرمزگان متولد سال 1363، جوان‌ترین عضو این مجلس است.
 
آیت‌الله ابراهیم حاج‌امینی دیگر نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان نیز 92سال سن دارد که بعد از آیت‌الله میرمحمدی مسن‌ترین فرد این مجلس شناخته می شود و احمد پروانی از حوزه انتخابیه گیلان با 34 سال بعد از سادات حسینی جوان‌ترین فرد این مجلس است.
گزارش انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری از سوی آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان ارائه می‌شود و طبق ماده 5 آیین‌نامه مراسم تحلیف انجام می شود .

پس از سخنرانی رئیس سنی،‌ از حضور مهمانان در مراسم افتتاحیه تقدیر می شود  و به این ترتیب جلسه علنی مراسم افتتاحیه به پایان می‌رسد که در این بخش حضور میهمانان و رسانه‌های جمعی آزاد است.

در بخش غیرعلنی انتخاب هیأت رئیسه دائم و کمیسیون‌ها به مدت دو سال برگزار می‌شود.

در ابتدا رئیس مجلس خبرگان رهبری و سپس انتخاب دو نایب‌رئیس انتخاب می‌شوند که به ترتیب رأی اول و دوم مشخص می‌شود و در ادامه دو منشی مجلس خبرگان و دو کارپرداز اجرایی و فرهنگی انتخاب خواهند شد.
 
کمیته 5 نفره برای تنظیم محورهای بیانیه پایانی اجلاس خبرگان انتخاب خواهند شد، ششمین دستور کار جلسه غیرعلنی انتخابات برای اعضای کمیسیون های شش گانه مجلس خبرگان رهبری است و هفتمین دستور کار نیز نطق‌های قبل از دستور و دیگر موارد احتمالی خواهد بود که طبق آیین‌نامه توسط هیأت رئیسه اعلام می‌شود و به این ترتیب جلسه غیرعلنی خبرگان روز 5 خرداد به پایان خواهد رسید.

طبق برنامه ، اعضای خبرگان روز پنج‌شنبه ششم خردادماه پس از زیارت مرقد مطهر امام خمینی با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد